Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål til bestillinger

Hvad er fragtprisen ved bestillinger?

Alle vores varer, bliver sendt direkte, fra forskellige virksomheder i Europa. Selvom, at du skulle have bestilt varer fra flere forskellige virksomheder i Europa, vil prisen kun være kr. 120,-

Hvilke betalingsmetoder bliver accepteret?

Hos Luxury-Clothing.dk er det nemt og sikkert at betale med betalingskort.
Du kan betale med Visa og Mastercard. Det er ikke muligt at betale med almindeligt dankort.

Vi hæver først beløbet, når din ordre forlader en af vores samarbejdspartnere i Europa, og hvis du returnerer, refunderer vi automatisk til dit betalingskort. Vi trækker ikke mere end det beløb, du har godkendt ved bestilling.

Dine kortoplysninger overføres via en krypteret SSL-forbindelse. Det er en høj sikkerhedsstandard, der gør betaling med kort på Luxury-Clothing.dk meget sikkert. Du kan finde flere information om sikkerhed længere nede i artiklen.

Når du handler på Luxury-Clothing.dk, gemmer systemet automatisk dine kortoplysninger i krypteret form. Det er sikkert og gør det lettere for dig, næste gang du handler på Luxury-Clothing.dk, da du slipper for at skulle indtaste kortoplysningerne igen.

Øget sikkerhed ved betaling med betalingskort: Verified by VISA og MasterCard Secure Code
Verified by VISA og MasterCard Secure Code benytter særlige krypteringsnøgler, der øger sikkerheden ved kortbetalinger på internettet.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver at installere yderligere software på din computer for at kunne betale med kort. Alle kunder, uanset om de allerede har oprettet en MasterCard Secure/Verified by VISA kode eller ej, vil automatisk blive viderestillet til deres kortudsteder.

Har du en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode? Du vil blive bedt om at godkende transaktionen med din personlige kode. Når koden er blevet godkendt af din kortudsteder, modtager du kort efter en ordrebekræftelse fra Luxury-Clothing

Har du ikke en MasterCard Secure eller Verified by VISA kode? For at benytte denne service skal du først oprette en kode. Du vil blive stillet et par sikkerhedsspørgsmål, før du får mulighed for at oprette en kode og sikkerhedsspørgsmål til fremtidig brug. Næste skridt fremgår af afsnittet foroven.

Hvad er leveringstiden på min bestilling?

Dine vare vil blive leveret indenfor 3-6 hverdage, fra den dag du har modtaget besked om at varen bliver sendt til dig. Vær opmærksom på, at de fleste fragtfirmaer desværre ikke levere i weekenden og på helligdage.

I din ordrebekræftelse vil der fremgå det fragtfirma samt det pakkenummer din vare bliver tilsendt med. Hvis du har bestilt flere vare på samme ordre, kan de bliver leveret af forskellige leverings firmaer, samt på forskellige tidspunkter.

Er det sikkert at bestille på webshoppen?

Det er sikkert at købe på Luxury-Clothing.dk. Vi sender kreditkortoplysninger via en sikker SSL-forbindelse, så alle personlige data, du sender til os, bliver krypteret. De kan dermed ikke ses af andre. Den vigtigste beskyttelse er dog dit eget kodeord. Giv det aldrig videre og sørg for, at det ikke er tilgængeligt for andre. Vi overholder de gældende  og love. Dine data anvendes kun til at afvikle bestillinger og for at forbedre vores service. Dine data gives ikke videre til tredjepart uden dit samtykke.

Hvad sker efter jeg har foretaget en bestilling?

Følg din ordre

Du modtager en ordrebekræftelse per e-mail kort efter du har lagt din bestilling, hvor du også kan se dit ordrenummer. Du kan også se ordrenummer og status på din Luxury-konto under “Mine ordrer”.

Når din ordre bliver sendt, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Den har et “Track&Trace”-link, hvor du kan følge din pakke, når den kommer til danmark.

Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før Track&Trace-linket bliver aktivet.

Modtager jeg en faktura på min bestilling?

Du kan selv downloade dine momsfakturaer for dine Luxury-Clothing.dk ordrer, Din faktura er først tilgængelig efter din ordre er afsendt.

Send os en mail

Luxury Clothing
Nimbusparken 5
DK 2000 Frederiksberg
info@luxury-clothing.dk
Kundeservice: +45 22 93 66 96