Velkommen til Luxury-Clothing

Her finder du en af DK’s største og mest omfattende outlet af modetøj og kendte brands til hele familien med lige omkring 50.000 varer i shoppen. Vores mission er at levere den bedste pris på markedet og en super kundeoplevelse. Derfor håndplukkes vores kollektioner/produkter af passionerede indkøbere med respekt for den travle familie, som har brug for at spare tid og penge. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb, ved altid at arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeservice og levering. Hos Luxury-clothing kan du altid forvente lidt ekstra. Det mener vi, er respekt for alle vi arbejder med og for.

Mange års erfaring

Når du handler hos Luxury-clothing får du PRISEN, vi har skåret alle mellemled af og henter alle vores produkter direkte hos producenten, derfor er vi så skarpe på netop PRISEN hos Luxury-clothing.DK De mange års erfaring kommer vores kunder til gode og dem får du med i købet helt GRATIS. Vi er en af Danmarks billigste online forhandlere indenfor kendte brands og modetøj. Vi kender vores kunder og ved, hvordan en travl hverdag ser ud. Luxury-clothing er i konstant udvikling, og kundeoplevelsen vil optimeres løbende, ligesom vores leverandører også kan ændre sig efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi er en tillidsskabende, løsningsorienteret virksomhed, hvis serviceniveau altid overstiger forventningerne.

Respekt

Vi møder kunder og partnere som vi selv ønsker at blive mødt

Passion

Vi inspirerer vores kunder gennem vores dedikerede partnerskaber og online forretning.

Luxury-clothing vision:

At yde den billigste pris på eksklusive brands og den bedste kundeservice til den skandinaviske kunde, som handler mode online og på samme tid sikre en solid profit for fortsat at skabe en bæredygtig virksomhed.

Luxury-clothing mission:

Vores kunder vil, hele vejen gennem virksomheden, møde en personlig og inspirerende oplevelse hos Luxury-clothing, som understøtter familiens modevalg. Kunden vil opleve hurtigt levering og den bedste kundeservice. Kunden vil anbefale Luxury-clothing til familie og venner for Luxury-clothing overgår altid forventningerne.